КОНКУРСИ

23.12.2016 10:32

 

"Година коду"

Учні Фастівського НВК приймають участь у міжнародному конкурсі «Година Коду». Метою якого є промоція програмування серед дітей. «Година коду» стала популярною у 180 країнах саме через свій унікальний формат, який чудово допомагає відчути себе програмістом. У формі гри та зі зрозумілими інструкціями дитина за одну годину вчиться писати код, відразу бачить результат своєї роботи і пишається зробленим. Багатьом дітям це допомагає розпалити інтерес до навчання та розширити світогляд.

 

"Бобер"

  

    Ідея конкурсу «Бобер» виникла в 2003 році під час проведення в США Міжнародної Олімпіади з Інформатики у керівника литовської команди проф. Валентини Дагєне. Там же з’явилась і назва конкурсу. Відомий американський вислів про працьовитих і цілеспрямованих людей– «Busy as a beaver». Тому симпатичний бобер став символом цього турніру.

         Завдання Міжнародної Спільноти «Бобер» – розробка та узгодження завдань національних конкурсів країн-учасників з метою підвищення комп’ютерної грамотності дітей, ознайомлення і зацікавлення сучасними інформаційними технологіями, комп’ютерною технікою та літературою.

 

"Олімпіс"

 

Головна мета освітніх конкурсів «Олімпіс»:

 

  •     Підвищити мотивацію до навчання.
  •     Повторити матеріал навчального предмету.
  •     Надати можливість учням перевірити свої знання.
  •     Виявити теми, в яких учень має труднощі.
  •     Развивати навички роботи з комп’ютером. 
  •     Стимулювати використання інформаційних технологій в освітньому процесі. 
  •     Урізноманітнити процес навчання.

 

ITalent

ITalent - це перший державний ІТ конкурс всеукраїнського масштабу! У ньому можуть прийняти участь ті, хто викорустовує комп'ютер для своєї творчості. Від копіпасту, qwerty до WASD: у цьому конкурсі довести свої вміння зможуть усі. Це змагання покликане не тільки викликати більший інтерес молоді до професійної орієнтації, але й покласти початок великим ІТ івентам в Україні серед учбової молоді. 

Творіть, прораховуйте, змагайтесь - адже це ITalent!